Normann Copenhagen Ding Table sohvapöytä (clear)

Ding-pöytä on saanut inspiraationsa muinaisista kolmiulotteisista puisista pulmapeleistä. Se on saatavana joko kirkkaalla tai savun värisellä lasikannella ja kahdella eri jalustalla, joista voit valita juuri sinun sisustustyyliisi sopivan yhdistelmän. Voit esimerkiksi yhdistää kirkkaan lasikannen lakattuun tammijalustaan pohjoismaiseen tyyliin tai luoda voimakkaampaa kontrastia tilaasi savun värisellä lasikannella ja mustilla jaloilla.

495,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 4-8 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Normann Copenhagen

Kuvaus

Tuotekuvaus

Ding-pöytä on saanut inspiraationsa muinaisista kolmiulotteisista puisista pulmapeleistä. Ding koostuu yksinkertaisesti kolmesta tammesta valmistetusta jalasta, jotka on koottu ilman minkäänlaisia ruuveja ja työkaluja. Kun ne kootaan yhteen, muodostaa se veistoksellisen jalan upealle lasikannelle. Jalkojen pyöristetyt päät viistetyillä kulmilla tekevät pöydästä tukevan lattialla ja pyöreä lasilevy istuu tukevasti jalustaan.

Tuotetiedot

  • Mitat: Ø 75 cm, K 40 cm
  • Paino: 17 kg
  • Jalkojen materiaali: tammi (lakattu tai musta)
  • Kannen materiaali: 12 mm lasi (kirkas)
  • Toimitetaan osina

Lisätiedot

Paino 20 kg (kilogramma)
Mitat 87 × 87 × 17 cm (senttimetri)
Käyttökohde

Jalusta

Materiaali

,

Pinta

,