Matting StandUp Active Balance Board tasapainolauta

StandUp Active Balance Board on tasapainolauta sinulle, joka haluat seisoa aktiivisesti. Tasapainolaudan avulla voit helposti löytää kehon tasapainopisteet ja parantaa ryhtiä luonnollisella tavalla. Se keikkuu mukavasti vain sivuttain, mikä vähentää kantapäille kallistumisen riskiä. Tasapainolaudan avulla pysyt paikallasi pidemmän aikaa vain vähäisin liikkein, mikä on vähemmän väsyttävää kuin seisominen.

Active Balance Board on helposti yhdistettävissä esimerkiksi StandUp Deskin kanssa luomaan vieläkin aktiivisempi työpiste. Sopii myös yksittäisenä lisänä oppimisympäristöihin lisäämään aktiivisuutta ja vähentämään istumista. Sen tyylikäs ja siisti muotoilu sopii erinomaisesti toimistoihin, kouluihin tai kotiin etätyöhön.

207,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-3 viikkoa
Tuotesarja: StandUp
Valmistaja: Matting
Tuote on nähtävillä seuraavissa lokaatioissa: Turku
Tuotetunnus (SKU): 551095 Osastot: ,

Kuvaus

Tuotekuvaus

Tasapainolauta on valmistettu polyuretaanivaahdosta, joka on pinnoitettu vinyylillä. Sen pinta on kuvioitu kuplilla, jotka stimuloivat jalkapohjien verenkiertoa. Pyöristetty pohjalevy on tehty FSC-sertifioidusta poppelipuusta. Ripustusreiän ansiosta tasapainolauta on helppo ripustaa seinäkoukkuun, StandUp-koukulla pöydän reunaan tai StandUp Hanger-telineeseen, kun sitä ei käytetä.

Active Balance Boardin säännöllinen käyttäminen aktivoi ja ohjaa vartalon lihaksia (sisäiset, syvällä olevat lihakset, jotka tukevat ja tasapainottavat selkärankaa) ja harjoittaa tasapainon ylläpitämistä. Verenkierto lisääntyy ja myös koordinaatiokyky vahvistuu. Lisäksi poltat enemmän kaloreita.

Tuotetiedot

  • Mitat: 50 x 34,4 cm, korkeus 5,8 cm
  • Maksimikantavuus 200 kg
  • Pinta: polyuretaanivaahto (PUR), vinyylipäällyste
  • Ripustusreikä: NBR-kumi (nitriili)
  • Pohja: FSC-sertifioitu poppelipuu
  • Väri: Puu/musta
  • Puhdistus miedolla puhdistusaineella

Lisätiedot

Käyttökohde

, ,

Materiaali

, ,