Narbutas Round PET akustoiva korkea pöytäseinäke jaloilla

Kestävä ratkaisu viihtyvyyteen ja yksityisyyteen

Round PET-akustiset työpöytäseinäkkeet ovat erinomainen ratkaisu työntekijöiden yksityisyyden ja akustisen mukavuuden lisäämiseksi. Akustiset pöytäsermit parantavat työympäristöä ja työntekijöiden hyvinvointia moderneissa avotoimistoissa. Tällä tavoin työntekijät voivat työskennellä rauhassa ja keskittyä tehtäviinsä. Kierrätetystä materiaalista valmistetut pöytäsermit ovat saatavilla useissa eri väreissä ja koossa.

134,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Tuotesarja: Round PET
Valmistaja: Narbutas

Kuvaus

Mitat

 • Neljä kokoa:
  L 680 x S 18 x K 530 mm
  L 780 x S 18 x K 530 mm
  L 1420 x S 18 x K 530 mm
  L 1620 x S 18 x K 530 mm

Tuotetiedot

 • Koostuu kahdesta yhteenliimatusta PET levystä
 • Sermin kulmat pyöristetty (R 100)
 • Kolme mallia: ZA0 – Plain, ZA1 – Hex tai ZA2 – Flow
 • Materiaali: puristettu polysterikuitu
 • Väri: 12 eri vaihtoehtoa
 • 100 % kierrätettävä materiaali
 • Korkea syttymättömyys ja akustiikkaluokka
 • Vaimentaa keski- ja korkeataajuisia ääniä
 • Helposti asennettavat sermin jalat
 • Vapaasti sijoitettavissa pöydälle tai kaapin päälle
 • Sermin jalkojen materiaali: pulverimaalattu teräs
 • Jalkojen värit: A-Black, E-White, M-Metallic tai T1-Dark grey
 • Jaloissa huopatassut

Tuotekuvaus

Kestävä ratkaisu akustiseen viihtyvyyteen ja yksityisyyteen

Akustiset pöytäsermit parantavat työympäristöä ja työntekijöiden hyvinvointia moderneissa toimistoissa. Pöytäsermien avulla on helppo luoda yksityinen työpiste, joka edistää turvallisuutta ja tuottavuutta. Tällä tavoin työntekijät voivat työskennellä rauhassa ja keskittyä tehtäviinsä.

Round PET-akustiset työpöytäseinäkkeet ovat erinomainen ratkaisu työntekijöiden yksityisyyden ja akustisen mukavuuden lisäämiseksi, ja samaan aikaan he voivat jakaa ideansa muiden tiimin jäsenten kanssa.

Pyöristetyt yksityiskohdat

Round PET -akustiset pöytäsermit ovat osa Round-pöytäjärjestelmää, jonka huomiota herättävinä yksityiskohtina toimivat pyöristetyt pyöreät metalliputkijalat. Pöytäjärjestelmän identiteettiä vahvistaa entisestään pöydän kansi, jossa on hienovaraisesti pyöristetyt kulmat. Siksi Round PET -työpöytäsermit ja työpöydät sopivat muotoilunsa osalta todella hienosti yhteen.

Kohti kestävämpää kehitystä

PET-huovasta valmistetut akustiset tuotteet ovat yksi esimerkki Narbutaksen pyrkimyksestä tulla kestävämpää kehitystä edistäväksi yritykseksi. Acoustic Artwork-tuotteet ovat osa kiertotaloutta: ne kannustavat resurssien vastuulliseen käyttöön ja jätteen vähentämiseen, koska ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja soveltuvat näin ollen myös kierrätykseen. Tuoteperheen tuotteet tuntuvat samalta kuin villa kosketettaessa, mutta PET-huovan materiaali on muovia ja sen valmistukseen on käytetty yli 50 prosenttia kierrätysmuovia.

PET -huovan ominaisuudet

Tällä kestävällä materiaalilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Huokoinen rakenne varmistaa tehokkaan keski- ja korkeataajuisen melun vaimentamisen tuotteen ohuesta materiaalivahvuudesta huolimatta, mikä on tärkeää toimistotyössä. PET-huopa on pehmeää ja kevyttä, mutta silti vahvaa ja kestävää materiaalia. Sillä on myös vaadittu palonkestävyysluokitus ja se täyttää vaadittavat paloturvallisuusvaatimukset. Rakenteensa ansiosta PET -huopa on helppo puhdistaa ja desinfioida.

Nopea ja helppo asentaa

Yksinkertaisten kiinnikkeiden ansiosta asentajien tai käyttäjien on nopea ja helppo asentaa Round PET työpöytäseinäkkeet paikoilleen. Kiinnikkeissä olevien sormiruuvien ansiosta sermien asentaminen ja uudelleenasemointi on myös todella vaivatonta.

Erilaisia vaihtoehtoja

Round PET -akustiset pöytäsermit soveltuvat hyvin yhteen Round-pöytien ja penkkipöytien (sekä kiinteiden että liukuvien pöydän kansien) kanssa, ja niitä voidaan käyttää myös melkein minkä tahansa työpöydän kanssa. Saatavana eri levyisinä ja syvyisinä, eri väreissä ja kuvioituina (kaarevilla- tai hunajakennokuvioilla) Round PET-pöytäsermit luovat kodikkaan työympäristön ja sopivat harmonisesti erilaisiin sisätiloihin.

Hoito-ohjeet

 • Yleensä PET -huopa voidaan puhdistaa helposti runsaalla vedellä. Ei hankausta!
 • Voit myös imuroida huovan pinnan ajoittain pölyn poistamiseksi
 • Desinfiointiin voidaan käyttää etanolipohjaisia desinfiointiaineita, eivätkä ne vahingoita pintaa tai väriä

Takuu

 • 10 vuotta

Lisätiedot

Käyttökohde

,

Materiaali

, ,

Ominaisuus

Pinta

,