Softline Moai Swivel korkeaselkänojainen nojatuoli

Moai:n suuri kuori on saanut inspriraationsa veden muovaamista pyöreistä kivistä. Muotoilu korostaa nojatuolin tehtävää irrallisena jokapäiväisenä vetäytymistilana ympärillä olevan hälinän keskellä.

Moai Swivel on suunniteltu kietoutumaan mukavasti ympärillesi, kun istut siinä. Se toimii hiljaisena pienenä vetäytymistilana, jossa voit nauttia rauhallisista hetkistä.

Selkänojan sivuilla olevat erottuvat lovet toimivat käsinojina antaen nojatuolille persoonallisuutta ja miellyttävän tuen, kun nouset ylös. Muotokieleltään Moai on ainutlaatuinen ja hieman jopa naivistinen, joka muistuttaa pääsiäissaarten massiivisia Moai-kivipatsaita, josta se on myös saanut nimensä.

Moai:n verhoiltu kuori perustuu yksinkertaiseen metallirakenteeseen, joka seuraa tuolin pehmeää muotoa. Nojatuolin jalkojen materiaali kiilotettu alumiini tai musta.

Tuotetiedot:

  • Mitat: L 89, S 81, K 125 cm
  • Istumakorkeus: 45 cm
  • Irrotettava / vaihdettava päällinen

Kysy lisää eri kangasvaihtoehdoista.

Katso myös muut Moai-sarjan tuotteet.

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 7-9 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Softline

Lisätiedot

Käyttökohde