Slide Snack Bar Luminoso valaiseva baaritiski

Snack Bar on modulaarinen, valaiseva baaritiski ja vastaanottotiski, joka Sliden tiskien tavoin on sekoitus muotoa ja toiminnallisuutta. Tiskillä voi luoda unohtumattoman tapahtuman ulko- tai sisätiloihin. Lisävarusteina voi ottaa työtason joko karkaistusta lasista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

 

Tiskin väri on valkoinen, ja se voidaan kustomoida yrityksen logoilla tai kuvilla.

 

Materiaali: polyeteeni

Mitat: korkeus 100 cm, halkaisija 165 cm, syvyys 60 cm

Valonlähde: E27 25W

 

Lisävarusteet:

Työtaso: mitat 64 x 60 cm, karkaistu lasi 6 mm/ruostumaton teräs 1 mm

    • 0 €
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , ,
Valmistaja: Slide

Valmistaja

Slide on valmistanut vuodesta 2002 lähtien design-huonekaluja, joissa on ironiaa ja värejä. Yrityksen perustaja Giò Colonna Romanon näkemys tuotteista ja yli 30 vuoden kokemus muovituotteiden valmistamisesta tekee Slidesta sen, mikä se on tänä päivänä. Linjat, pop-tyyli ja uudet valaistusideat inspiroivat Slidea luomaan tuotteita, jotka murtavat käsitystä perinteisistä käyttötarkoituksista. Slide tutkii jatkuvasti uusia materiaaleja ja luo jännittäviä muotoja tuotteisiinsa.

Kaikki Sliden tuotteet ovat 100% kierrätettäviä. Lisäksi kierrätetystä polyeteenistä valmistetaan väreiltään harmaa ja musta sekä suklaan ruskea mattaväri. Slide noudattaa ekologista kestävyyttä koskevia sääntöjä.