Narbutas Jazz neuvottelupöytä (8 hlö)

Saavuta oikea Flow-tila Jazz neuvottelupöytien äärellä

Jazz-neuvottelupöydät ovat ihanteellisia erilaisille kokouksille. Jazz on saatavilla korkeussäädettävänä tai kiinteäkorkuisena kokouspöytänä. Pöydän keskelle sijoitetuilla jaloilla on selkeä etu muihin neuvottelupöytätyyppeihin nähden: ne tarjoavat anteliaamman tilaa pöydän alla ja ympärillä. Jazz-sarjan pöydät on ihanteellisia lyhyille kokouksille, nopeille aivoriihille tai yksinkertaisesti nautinnollisille kahvitauoille.

Korkeussäädettävän Jazz-kokouspöydän muotoilu on ainutlaatuinen tyylikkään betonisen jalustan ansiosta. Se antaa myös käyttäjälle monipuolisempia mahdollisuuksia järjestää erilaisia kokouksia seisten tai istuen.  Puhdaslinjaiset kiinteäkorkuiset neuvottelupöydät sopivat perinteisimpiin kokoustiloihin mahdollistaen kahdeksan, kymmenen tai kahdentoista ihmisen kokoukset. Kannen profiilin voi valita joko suorareunaisena (melamiini) tai viistereunaisena (laminaatti).

Tuotetiedot:

 • Neuvottelupöytä 8 hengelle
 • Mitat: L 200, S 120, K 74 cm
 • Kaksi eri kansivaihtoehtoa:
  Kansi 1: melamiini / MCF (25 mm) suoralla reunalla,
  ABS reunanauhalla (2 mm), väri valkoinen
  Kansi 2: laminaatti / MDF (26 mm) viistereunalla,
  reuna maalattu, väri valkoinen
 • T-Jalat: pulverimaalattu teräs, väri valittavissa

Katso myös muut Jazz-sarjan tuotteet.

 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Narbutas

Lisätiedot

Käyttökohde