Humantool Satulatuoli tekninen kangas

Selkäsi tarvitsee hyvää asentoa sekä liikettä

Satulatuoli muuttaa tavallisen työtuolin ergonomiseksi. Se on suunniteltu käytettäväksi esim. perinteisen toimistotuolin päällä. Humantool Satulatuolia on helppo liikutella tuolilta toiselle – se on pieni ja kevyt, eikä vie paljon säilytystilaa. Satulatuoli soveltuu käytettäväksi lähes kaikilla tuoleilla ja istuimilla. Käytä satulaa toimistossa, kotitoimistossa, käsitöitä tehdessä tai jopa sohvalla tv:tä katsellessa!

Satulatuolin pohjassa on puolipallo, joka mahdollistaa sen liikkuvuuden lantion liikkeiden avulla eteen, taakse ja molemmille sivuille. Satulatuoli antaa selälle terveellistä liikettä ja opettaa hyvään ryhdikkääseen pystyasentoon. Keinuvat liikeradat sekä tasapainoilu houkuttelevat terveelliseen liikuntaan työn lomassa aktivoiden kehoa ja eri lihaksia työpäivän aikana. Liike lievittää selän jännitteitä, jotka ovat syntyneet virheellisestä istuma-asennosta tai esim. urheilusuorituksesta. Myös niskakivut, hartiakivut sekä normaalit selkäkivut vähenevät alaselän paremman asennon myötä.

Pallomaisella satulatuolilla saat liikettä epäterveelliseen staattiseen istumiseen. Selkäkipu helpottuu, kun hermojen välinen paine laskee satulatuolin liikkeen ansiosta. Tasapainoilu toimii kuin kevyt Pilates, eli syvät lihakset aktivoituvat. Selkäranka saa näin tukea lihaksista, mikä on oleellista selän alueen kuntouttamisessa. Liike vapauttaa selän sekä alaselän jännitystiloja, joita syntyy vääristä istuma-asennoista tai esim. urheilusuorituksista. Aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Lantionpohjan lihakset vahvistuvat, mikä auttaa mm. hallitsemaan virtsankarkailua. Lantionseudun aktivointi vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Erinomainen apuväline myös iäkkäille tai liikuntarajoitteisille.

Satulatuolia on saatavana korkeana tai matalana. Korkea sopii parhaiten kun istumakorkeutta voi säätää. Liike on aktiivisempi ja terveysvaikutukset tehokkaampia. Matala sopii silloin kun istumakorkeutta et voi säätää. Liike on vaimeampi ja hieman helpompi käytössä. Molemmat ovat lähes saman tuntuisia pehmeitä ja mukavia käyttää.

Tuotetiedot:

 • Satulassa yksi koko, joka sopii naisille,
  miehille sekä noin yli 12-vuotiaille lapsille
 • Kaksi korkeutta: matala (4 cm) ja korkea (10 cm)
 • Sisältää muovisen alustan esim. pehmeää tuolia varten
 • Tekninen kangas on erittäin kestävää ja likaa hylkivää
 • Satulan kangasta ei voi irroittaa
 • Kangasta voi pestä vahvemmilla pesuaineella ja vaikka harjalla
 • Tuotetakuu 2 vuotta, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet
 • Valmistettu käsityönä Suomessa, kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista
 • Paino 600 g
 • Ei painorajaa

Katso myös Carusel teline Humantool satuloille

 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , , , ,
Valmistaja: Humantool