Hay Palissade Cone Table pyöreä pöytä (Ø 70 cm)

Ranskalainen design-duo Ronan ja Erwan Bouroullec halusivat kehittää yhdessä HAY:n kanssa Palissade ulkokalustesarjaa täydentävän pöytäsarjan. Palissade Cone-pöytien raskaassa jalassa ja erittäin ohuessa teräskannessa on samaa graafista ajattelua kuin muissa Palissade-sarjan kalusteissa, jonka vuoksi ne ovat tukevia olematta kuitenkaan kömpelöitä, ja elegantteja olematta kuitenkaan heiveröisiä.

Tuotesarja sisältää eri kokosia pyöreitä ja neliönmuotoisia kansia, joissa kaikissa on tukeva betonijalusta. Erityisesti ulkokäyttöön suunnitellussa jauhemaalatussa teräksessä on suojaava pohjamaali, joka takaa optimaalisen ruosteen- ja iskunkestävyyden. Pöytiä on saatavilla kahdessa eri värissä ja ne sopii erinomaisesti terasseille, parvekkeille, puutarhoihin, kahviloihin ja julkisiin tiloihin.

Tuotetiedot:

  • kansi: jauhemaalattu teräs (4 mm)
  • jalka: jauhemaalattu teräs /betonipaino
  • mitat: Ø 70 cm x K 74 cm
  • soveltuu ulkokäyttöön

Katso myös muut Palissade-sarjan tuotteet

    • 0 €
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , ,
Tuotesarja: Palissade
Valmistaja: Hay

Valmistaja

HAY on vuonna 2002 perustettu tanskalainen design -yritys, jonka tavoitteena on suunnitella ja valmistaa huonekaluja moderniin elämiseen, nykyaikaisilla tavoilla. HAY -design on saanut huomiota ympäri maailmaa.

HAY:n inspiraationa ovat arkkitehtuurin vakaat rakenteet ja muodin dynaamisuus. Nämä aspektit he haluavat yhdistää kestäviksi laatutuotteiksi, jotka antavat lisäarvoa käyttäjilleen. HAY tekee yhteistyötä lahjakkaiden, rohkeiden ja uteliaiden suunnittelijoiden kanssa luodakseen suoralinjaista, toimivaa ja kaunista designia.