Flex satulatuoli

Satulatuolin on todettu ylläpitävän työkykyä ja edistävän terveyttä. Luonteva istuma-asento löytyy nopeasti. Oikea istuma-asento ylläpitää selkärangan alueen verenkiertoa pumpaten ravintoa välilevyihin ja vahvistaen selän lihaksia. Kehon paino jakautuu tasaisesti eikä istuinosa paina reisiä, myös lantion alueen valtimoverenkierto toimii esteittä. FLEX-Satulatuolissa on muotoileva erikoispehmuste joka ennalta ehkäisee hiertymiä ja mukavoittaa istumista.

Tuoli voidaan toimittaa joko ristiselkätuella tai ilman. Ristiselkätuki tukee mukavasti ristiselkää ja auttaa istujaa istumaan satulatuolissa oikein. Valittavissa isolla tai pienellä ristikolla.

Tuotetiedot:

  • Runko: Alumiini, harjattua terästä
  • Istuin: Muotoileva erikoispehmuste
  • Verhoilu: pehmeä nahka, väri: musta
  • Pyörät: Pehmennetyllä juoksupinnalla
  • Säädöt: Portaaton korkeuden- ja kaltevuuden säätö

Kolme eri istumakorkeutta:

FLEX S -satulatuolin istuma korkeus: 55-71 cm, ristikko: 44,50 cm
FLEX M -satulatuolin istuma korkeus: 60-81 cm, ristikko: 62 cm
FLEX L -satulatuolin istuma korkeus: 71-98 cm, ristikko: 62 cm

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , ,

Valmistaja

Interstuhl alkoi sepän pajasta 50 vuotta sitten ja nykyään se on yksi Euroopan johtavista työistuinten valmistajista. Yritys toimii kahdella vahvalla brändillä: toimistoympäristöihin Intershuhl ja teollisuudelle Bimos. Intershuhl panostaa myös kestävään kehitykseen. Ympäristöystävällisyys on tiukasti sidoksissa yrityksen filosofiaan, joten tuotteet ja tuotantomenetelmät ovat ympäristöystävällisiä.