Emmegi 18Mila tuoli

Sarja kevyitä ja kustomoitavia tuoleja. Kytkettävät ja pinottavat tuolit sopivat täydellisesti monikäyttöisiin tiloihin, kuten konferenssisaleihin, kokoushuoneisiin tai opetustiloihin.

 

Materiaalit: istuimen runko PP-muovia, jossa vaahtomuovipehmuste. Käsinojat alumiinia, joissa nylon pehmusteet. Jalat alumiinia, rullilla tai ilman.

 

  • mitat: korkeus 83,5 cm, istuinkorkeus 45 cm, leveys 56 cm, syvyys 56 cm
  • istuin taitettava
  • saatavana käsinojilla tai rullilla
  • lisävarusteena käsinojaan kiinnitettävä kirjoitustabletti ja kytkentään tarkoitetut koukut
  • useita verhoiluvaihtoehtoja, katso värimallit sivun alaosasta

Saatavana myös kallistuvalla selkänojalla, kysy lisää eri malleista myyjiltämme.

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja: Emmegi

Värimallit, kankaat

Kategoria F Kategoria D
Kategoria B

Kangaskohtaiset tiedot: (kaikki kankaat palosuojattu)

Step, Step melange, Repetto, King flex: 100 % polyesteri, 100 000 Martindale

Jet: 100 % polyesteri, 65 000 +/- 10 % Martindale           Laser J ja Bondai: 100 % polyesteri, 150 000 +/- 10 % Martindale

Värimallit, keinonahka

Kategoria C Kategoria S

Kaikki verhoilut palosuojattu

Allroad: 16 % puuvilla, 84 % PVC, 150 000 Martindale        Skill: 1 % polyuteraani, 10 % puuvilla, 20 % polyester, 69 % PVC, 50 000 Martindale

Valmistaja

Italialainen Emmegi on erikoistunut valmistamaan istuimia erityisesti työympäristöihin, mutta myös muihin julkisiin tiloihin ja yksityiskäyttäjille. Emmegi valmistaa innovatiivisia ja toimivia laatukalusteita ja pyrkii jatkuvasti kehittämään designia joka sekä vastaa markkinoiden tarpeita, että on heille ominaista esteettistä tyyliä. Emmegi on saanut laadunvalvonnastaan UNI EN ISO 9001:2008 -sertifikaatin, joten sen tuotteet ovat kansainvälisten standardien mukaisesti ergonomisia, turvallisia ja valmistettu laadukkaista materiaaleista. Tämän lisäksi Emmegi pyrkii kunnioittamaan ympäristöä minimoimalla tuotantonsa ympäristövaikutukset ja suojellakseen luonnonvaroja.