Tilasuunnittelu sovittaa tilat, kalusteet ja ihmiset saumattomasti yhteen. Toimitilojen ja myymälöiden uudistuksen lähtökohtana on tyytyväiset käyttäjät, niin työntekijät kuin asiakkaatkin. Huolellisen projektin määrittelyn pohjalta lähdetään liikkeelle, optimoidaan toimitilojen tilankäyttö. Pohjakuvaan sijoitetaan uudet kalusteet sekä mahdolliset inventoidut vanhat kalusteet. Tulokseksi saadaan toimitilojen käyttöä selventävä 2D-layout.

Hyvällä sisustussuunnittelulla on monta tavoitetta. Se ei ole ainoastaan pintamateriaalien, verhojen ja muiden tekstiilien määrittelyä. Se määrittää myös valaistusta ja äänen hallintaa/akustiikkaa ja siten parantaa työviihtyvyyttä. Onnistunut lopputulos viestii yrityksen arvoista ja tukee sen liiketoimintaa. Se tukee yrityksen brändiä ja sillä on myös tärkeä rooli kilpailtaessa parhaista työntekijöistä. Teemme yhteistyötä Suomen parhaimpien sisustusarkkitehtien kanssa.

 

[nectar_btn size=”large” button_style=”see-through-2″ hover_text_color_override=”#ffffff” icon_family=”none” url=”mailto:myynti@edella.fi” text=”Ota yhteyttä” margin_top=”30″]